Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Osvežavanje odnosa seksom – Lepa i zdrava
Take a fresh look at your lifestyle.

Osvežavanje odnosa seksom

0 241

Kao neko ko je bio u dužim vezama i kome seks na listi prioriteta deli prvo mesto sa poštovanjem, znam koliko je bitno osvežavati vezu redovno, a u to osvežavanje je uključen i seks.

Od seksa, u suštini i potiče sva frustracija osobe u vezi, nezadovoljstvo istom, kao i manje srećan i produktivan život. (Frojda i obožavam, jer potencira značaj seksa i sve neuroze, bolesti, izvori sreće, Frojd vidi u seksu, u kom vidi životnu energiju-libido (po Frojdu je libido seksualna energija, a po Jungu je libido životna energija, mada, složićete se, sve i potiče i nastaje iz seksa, pa i sam život)).

Svi nekad utonemo u rutinu, čak i u svakodnevnom životu, sami sa sobom- ustajanje tad i tad, posao tad i tad, trening tad i tad, san tad i tad, kuvaj, čisti, spremaj, pojedu nas obaveze…

U svakom slučaju, gde pored prenapornog dana ugurati i seks, dobar seks, montiranje za isti, pa smišljanje mesta i događaja, kako produbiti energiju u sebi iako ste premoreni, itd. Sve ovo jesu izgovori, ako imate dovoljno libido u sebi, onda možete sve- imaćete i želju i volju (doduše, bitan je i sex IQ).

Potrebno je nekad probuditi “đavola” u sebi, uraditi ono čega se plašite, a želite, budite smeli!

Nadjite 5 minuta vremena u toku dana, iznenadite suprotan pol dobrim vešom, dobro odećom, oralnim seksom, ili seksom na brzaka na nekom ludom i nezaboravnom mestu – na terasi, u kolima, na kolima, ispred zgrade, na krovu zgrade, eventualno i u bioskopu probajte peting, ali, svakako da vas niko ne vidi, jer nije ni kulturno prema drugima, a i egoistično je! Bitno je vaše uživanje i uživanje partnera, ali i poštovanje mesta i drugih ljudi, dakle, ne bacajte kondome na pod, pazite da vas niko ne uhvati na delu, itd.

Možete čak i snimiti neki erotičniji snimak ili sliku samo za njegove/njene oči, verujem da će biti prijatno iznenađeni i srećni i da ćete tako osvežiti vezu i partnerovu ili partnerkinu želju za vama! Takođe, ni erotski ples nije na odmet! Dobar parfem, dobra muzika, samopouzdanje i dobra kondicija i želja nikad neće biti negativne predispozicije za dobar seks!

Obožavajte svoje telo kako bi vas i drugi obožavali! Budite nežni prema svom telu, dodirujte se, osluškujte svoje potrebe, pokažite partneru šta volite, šta želite! Prijatno sam iznenađena i novom verzijom “50 nijansi (mračnije)”, pokupila sam dosta ideja koje jedva čekam da isprobam!

Takođe, isprobajte i vezivanje, spanking, poveze za oči, led, vino… Igrajte se! Seks treba da bude rasterećujuć, opuštanje, a ne nova i negativna obaveza- moranje! Seks je uživanje, smirivanje strasti, pojačavanje životne i seksualne energije, samim tim i sreće!

Naučite da verbalizujete svoje potrebe, naučite da verujete u sebe, mislite o sebi i svom telu pozitivno, gledajte na sebe kao na seks boga, da biste seks bog i bili! Radite na svojim manama istovremeno se fokusirajući na svoje pozitivne strane!

Probajte sve, u seksu je sve dozvoljeno šta id ok žele oba partnera!

Izludite ga/je! Izludite sami sebe, dozvolite da budete izluđeni!

Prepustite se strastima, nagonima, budite životinja to veče, budite druga osoba, igrajte uloge, prepustite se alter-egu, smejte se, budite bezobrazni, nevaljali, smeli, grubi! Igrajte se sa svojim imidžom, itd! Dobar seks ruši sve predrasude!

Budite najbolji jedno drugom! Pokažite ljubav i želju i kroz seks!

Isprobajte oralni seks na najčudnijim mestima i događajima, takođe i seks, takođe i bezobrazne razgovore, poglede, sms-poruke, mms-ove, snimke, glasovne poruke… Budite kreativni! Ne dozvolite da vas brine šta će ko reći ili misliti!

Probudite nevaljalost davno izgubljenu u sebi! Imajte onaj nevaljali, provokativni i neodoljivi sjaj u očima, koji opisuje koliko životne, pa i seksualne energije imate u sebi!

Eros- sve ono pozitivno u životu, nasuprot Tanatosu (smrt, depresija, negativna osećanja, itd.) mora stalno da se osvežava i da bude na pozitivnom i visokom nivou! Nije ni čudo što se jako dobar Versace parfem zove Eros i moram priznati da je prilično erotičan i navodi na greh, a i pozitivna sećanja na dešavanja sa dečkom koji je imao taj parfem!

Budite drski, bezobrazni u cilju samozadovoljstva, budite drugoj strani za pamćenje, što zbog parfema, bezobrazne i jedinstvene odeće, što zbog onoga što ste radili! Jednostavno ćete na taj način učiniti preventive prevari, jer kada i druga osoba zna da ste najbolji, neće poželeti da proba nešto lošije, biće joj ispod časti! Kada poštujete sebe i svoje teloi  potrebe, i drugi će!

Budite ona osoba čijih će se dodira, mirisa, reči sećati jer su najbolji! Bukvalno i kada pokušavaju da se fokusiraju na nešto drugo (tokom posla, treninga, šetnje, itd.) da im se desi da osete vaš miris, dodir na sebi, da vas požele, da ne mogu bez vas… Probajte i bićete mi zahvalni!

Ali, naravno, za predobar seks je potrebno dvoje, ali se trudite da koristite svaku priliku za tako nešto!!!

 

Uživajte u životu, budite srećni, zadovoljni, zadovoljeni!

 

Aleksandra Stojanović

Master komunikolog (PR)