Take a fresh look at your lifestyle.

Forum

Dr Milan Popović
Dr Milan Popović
Group: Admin
Joined: 29. марта 2018. 20:32
Title: Member Admin

About Me

Dr Milan Popović rođen je u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno pohađao kurseve elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica, gde je realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike i medicinske elektronike.
Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polože državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.
2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije pri Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Redovne specijalističke studije psihijatrije su u toku.
2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru Srpskog centra za RE&CBT.
Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, Dr Milan Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, web dizajner, administrator i urednik web sajtova i marketing i Brend menadžer za lekove i medicinska sredstva.
Radio je na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd - DZ Palilula). Svoje znanje iz oblasti medicine upotpunio je radeći u Hitnoj pomoći Beograda u trajanju od 2 godine, četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine i menadžera.
Od 2017. godine Dr Milan Popović zaposlen je na poslovima marketing menadžera za novo medicinsko sredstvo pri Zavodu Egzakta Medika. Uporedo obavlja i poslove web dizajna i marketinga za pomenuti Zavod.
Na poziciji specijalizanta psihijatrije, marketing menadžera i web dizajnera sarađuje sa Neuropsihijatrijskom ordinacijom prof. dr Milutina Nenadovića, gde je stekao važne veštine iz oblasti psihijatrije, sudsko-psihijatrijskog veštačenja i individualne i grupne psihoterapije.
Dr Milan Popović angažovan je u ordinaciji Umeće disanja, gde kao lekar radi u timu stručnjaka na tehnikama disanja po ruskim naučnicima (Dr Butejko). Honorarno radi u Salonu lepote Astradas kao stručni konsultant i lekar Salona i za internet Portal „Lepa i zdrava“ kao web dizajner i administrator. Takođe, angažovan je u domu Za stare Veminera na poslovima lekara za korisnike usluga Doma.
Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije i REKBT-a i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi avijacijom, elektronikom, fizikom, hemijom, grafičkim i web dizajnom, filmskom montažom, programiranjem i IT sektorom, marketingom i digitalnim marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu) i jogom, gde ostvaruje zavidne rezultate.
Honorarni je predavač i učesnik seminara Istraživačke stanice Petnica (elektronika i nanomedicina) u periodu 1992-2016.
Na specijalizaciji je iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru Srpskog centra za RE&CBT.
Psihoterapeut u okviru Udruženja građana „Moja oaza“.
Govori engleski, nemački (početni nivo) i ruski jezik.
Suprug je i otac.

Mob: 060/48 58 788
Email: dr.popovic.milan@gmail.com
Web: www.drmilanpopovic.com
www.epsihijatar.net

Social Networks
Member Activity
1
Forum Posts
1
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
43
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
  
Working

Please Login or Register