Chat with us, powered by LiveChat
Take a fresh look at your lifestyle.

Forum

Dr Milan Popović
Dr Milan Popović
Group: Admin
Joined: 29. марта 2018. 20:32
Title: Member Admin

About Me

Rođen u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno pohađao kurseve elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica, gde je realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike.
Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polože državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.
2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije pri Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Redovne specijalističke studije psihijatrije su u toku.
Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Milan Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, web dizajner, urednik web sajtova i marketing menadžer.
Radio je u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd). Svoje znanje iz oblasti medicine upotpunio je radeći u Hitnoj pomoći Beograda, 3 doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine i menadžera. Od 2017. godine angažovan je na poslovima marketing menadžera i web dizajnera pri Zavodu Egzakta Dr Milan Popović obavlja poslove kliničkog lekara - specijalizanta, marketing menadžera, web dizajnera i specijalizanta psihijatrije u Neuropsihijatrijskoj ordinaciji prof. dr Milutina Nenadovića.
U toku 2017. godine angažuje se u ordinaciji Umeće disanja, gde kao lekar radi u timu stručnjaka na tehnikama disanja po ruskim naučnicima. Honorarno radi u Salonu lepote Astradas kao stručni konsultant i lekar.
Uporedo sa studijama medicine i redovnim poslovima, dr Milan Popović usavršava se i bavi avijacijom, elektronikom, fizikom, web dizajnom, filmskom montažom, programiranjem i IT sektorom, marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu) i jogom, gde ostvaruje odlične rezultate.
Honorarni je predavač i učesnik seminara Istraživačke stanice Petnica (elektronika i medicina) u periodu 1992-2017, sa brojnim projektima iz oblasti elektronike i medicinske nanotehnologije.
Govori engleski, nemački i ruski jezik.
Mob: 060/48 58 788
Email: dr.popovic.milanmail.com
Web: www.drmilanpopovic.com
www.epsihijatar.net

Social Networks
Member Activity
1
Forum Posts
1
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
42
Blog Posts
0
Blog Comments
Share:
  
Working

Please Login or Register