Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lepaizdrava/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Marketing – Lepa i zdrava
Take a fresh look at your lifestyle.

OGLAŠAVANJE NA PORTALU

U mogućnosti smo da Vam ponudimo reklamni prostor na našem portalu www.lepaizdrava.com po promotivnim cenama (cenovnik u prilogu). Oglašavanje je moguće putem banera na naslovnoj i drugim stranama Portala, na različitim pozicijama na naslovnoj i drugim stranama; kao i putem autorskih tekstova usko vezanih za tematiku posla koji želite da reklamirate. Veličina banera prilagodljiva je Vašim potrebama (izuzev udarnih banera u Header-u stranice, koji su fiksnih dimenzija).

Magazin Lepa i zdrava osmišljen je da aktuelnim temama iz oblasti zdravlja, nege lica, tela i kose, pruži svim čitaocima i posetiocima sve potrebne informacije vezane za lepotu i zdravlje.

Naša misija i vizija su da u narednom periodu postanemo najbolji magazin na temu lepote i zdravlja na prostorima Balkana. Cilj nam je da brojnim korisnim tekstovima i informacijama unapredimo zdravlje naših čitalaca i učinimo ih lepim i srećnim.

Reklamiranjem na Portalu, dobijate ekskluzivnu mogućnost da kroz Vaše banere i/ili autorske tekstove vezane za Vašu delatnost ili proizvode, unapredite Vaše poslovanje i značajno uvećate Vaš profit.

Ukoliko ste zainteresovani da se reklamirate na našem Portalu, možete to učiniti pozivom na broj telefona ili na email adresu u nastavku ovog email-a.

 

S poštovanjem,

Portal “Lepa i zdrava”
Nehruova 51a/lokal 2, TC KULA
11070 Novi Beograd

Telefon: +381 11 7701 737
Email: marketing@lepaizdrava.com
Web: www.lepaizdrava.com